Over Kuypers Verhuur


Wie zijn wij

Wij, Kuypers Verhuur Vakantievilla's, een familiebedrijf, verhuren sinds begin 2004 mooie complete villa’s met privé zwembad en/of jacuzzi in Occitanië, de Languedoc-Roussillon. De liefde voor Zuid-Frankrijk is al vroeg gekomen. Sinds 1990 komen wij al in Occitanië en van een hobby is dit werk ontstaan.
Onze portfolio vakantievilla's is inmiddels gegroeid met een goede kwaliteit huizen.
Daarom zijn wij selectief met het toevoegen van nieuwe huizen en kiezen alleen de huizen uit die bij ons bedrijf passen en voor u als klant kwalitatief goed zijn.

De villa’s bevinden zich in de mooiste gebieden van de Aude en de Hérault, en bieden schitterend breed zicht op de wijngaarden van de vallei van de Aude en naar de Pyreneeën.
De vakantiehuizen liggen dichtbij steden als Narbonne, Carcassonne, Montpellier en Béziers.

Wij hopen u een geweldige vakantie te kunnen bieden in één van onze vakantievilla's!


Lydia & John Kuypers

Lydia & John Kuypers:
Wij verhuren sinds 2004 vakantievilla's in de Languedoc-Roussillon, Frankrijk maar wij zijn al ruim 20 jaar actief in deze streek.
Net als u is het voor ons ook begonnen met een vakantie in de Languedoc-Roussillon. Samen met onze medewerkers zijn wij het directe aanspreekpunt op uw vakantieadres.

Doordat Kuypers Verhuur kleinschalig van opzet is kunnen wij onze klanten veel persoonlijke aandacht schenken.
Kwaliteit en ontzorgen vinden wij heel belangrijk voor zowel huurders als huiseigenaren.

Kantoor Nederland

    

Jolanda Venema: Het uitzoeken van een heerlijke vakantie in een prachtige villa begint al bij u thuis met een reis door onze website. Mocht u bij het uitzoeken van een villa vragen hebben, dan ben ik uw eerste aanspreekpunt.
Ik help u graag verder en sta ook voor u klaar tijdens en na uw verblijf in één van onze villa’s.
Kantoor Nederland is mijn vaste werkplek waar ik met een klein ervaren team de dagelijkse werkzaamheden en de contacten met kantoor Frankrijk verzorg. Mag ik u binnenkort als gast begroeten?
 

       

Anne-Claire Kuypers: Na mijn studie Bedrijfskunde ben ik bij Kuypers Verhuur gaan werken. Wij communiceren graag helder op verschillende media kanalen, zodat de klant alle mogelijke informatie kan ontvangen. Ik houd mij vooral bezig met de optimalisatie, ontwikkeling en de marketing van onze website en Social Media kanalen. Uiteraard kan ik u ook adviseren over alle huizen en verwelkom ik u graag in één van de vakantievilla's.

 

Annet van der Geest: Sinds 2015 houd ik me bezig met de adminitratieve werkzaamheden bij Kuypers Verhuur.
Uiteraard sta ik u graag te woord bij eventuele vragen over uw vakantie!
 

Kantooradres Nederland:
Kuypers Verhuur B.V.
Pastoor Bastiaansensingel 4B
4711 EC St. Willebrord
T: +31 (0) 165 387 092                    

 

Lokale beheerders

In de Languedoc Roussillon heeft Kuypers Verhuur een eigen kantoor op locatie te Beaufort (Hérault). Bijna alle huizen liggen rondom dit kantoor in een straal van 30km. Ook in de overige landen zijn er beheerders op locatie. Samen met onze beheerders kunnen wij u helpen en adviseren waar nodig. Ook als u tijdens uw verblijf vragen heeft, kunt u ons raadplegen. Op het kantoor in Beaufort spreken ze Nederlands, Frans, Duits en Engels.

Ontvangstkantoor Beaufort-Frankrijk

     

Yvette: Sinds juli 2014 werk ik bij Kuypers Verhuur op het ontvangstkantoor in Beaufort. Ik ben tijdens het seizoen uw contactpersoon ter plaatse en zal u helpen waar nodig. Ik woon in deze regio met mijn Franse man.
Mijn doel is om u te laten genieten van uw welverdiende vakantie tijdens uw verblijf in Frankrijk. Gedurende het seizoen sta ik u graag te woord.
Ik spreek Nederlands, Engels, Frans en Duits.   

Ontvangstkantoor Franrijk:
13 bis Avenue Jean Moulin
34210 Beaufort (Hérault)
France
T: +33 (0) 975 181 923

                                                             

Aankomst en service

Wij hebben een gevarieerd aanbod van huizen. Hoewel ons aanbod breed is, zijn we selectief en bieden wij huizen aan waarvan wij vinden dat ze kwalitatief goed zijn. Nadat u heeft gereserveerd kunt u op uw eigen klantenpagina inloggen, waar u alle informatie over het huis de omgeving en de routebeschrijving vindt.

Frankrijk: U kunt uw sleutel ophalen bij het ontvangstkantoor te Beaufort of u kunt uw sleutel bij uw vakantievilla laten leggen. Dit is ideaal indien u ’s avonds laat of buiten kantooruren aankomt. U komt zonder problemen bij het huis aan.

Cyprus: Uw auto staat klaar op het vliegveld of bij uw villa. In Cyprus rijden ze aan de linkerkant. Ideaal is het als u een taxi kan nemen naar de villa en daar uw auto voor u klaar staat! Wij regelen het voor u. Onze beheerders op locatie verwelkomen u en kunnen u uitleg geven over de villa’s.

Boekt u bij ons een huis, dan ontzorgen wij u graag!

Onze villa's zijn zo ingericht dat ze naast de zomer ook uitstekend geschikt zijn voor uw wintervakantie of een uitstapje in het voorjaar. Kuypers Verhuur heeft, indien u dat wenst, een aantal suggesties voor u, vooral voor de wat rustiger vakanties buiten het hoogseizoen. Voor meer informatie zie "Streken" elders op onze site.

Alle villa's worden door ons uitvoerig gecontroleerd voordat wij ze aan u aanbieden. Graag staan wij u persoonlijk te woord over het huis van uw keuze.
De gevraagde informatie kunt u uiteraard ook per e-mail ontvangen. Wij wensen u alvast veel plezier toe en hopen u in één van onze huizen te mogen begroeten!

Continue op zoek naar nieuwe huizen

Kuypers Verhuur is permanent geïnteresseerd in het opnemen van nieuwe huizen in haar verhuurportefeuille.
John: “We komen ook graag in contact met  bijvoorbeeld echtparen die zin hebben om het beheer van een aantal huizen bij hun in de buurt te gaan doen. Die huizen kunnen dan in ons boekings- en reserveringssysteem meelopen, en wij kunnen dan precies uitleggen hoe je het beheer en de schoonmaak zo goed mogelijk regelt.” Ook huizeneigenaren die niet willen verhuren, maar wel graag willen dat hun woning bij afwezigheid onderhouden wordt, kunnen bij John en Lydia Kuypers terecht.

Kuypers Vastgoed B.V.

Kuypers Vastgoed B.V. heeft zich in de afgelopen jaren als professionele projectontwikkelaar gespecialiseerd in het realiseren van kleinschalige en individuele nieuwbouw- en renovatieprojecten op ruime kavels in de Languedoc en Zuid-Frankrijk. Met onze ervaring en een persoonlijke benadering in zowel Nederland als Frankrijk zijn wij in staat maatwerk te leveren en gedurende het gehele traject met vooruitziende blik met u mee te denken en te zorgen voor een probleemloze uitvoering. Indien u specifieke vragen heeft, kunt u ons uiteraard bellen. Neemt u alvast een kijkje op de website www.huisinfrankrijk.eu

Zoek op huisnummer
Zoek op huisnaam
BLOG
Auto Europe Autohuur

Autohuur voor de voordeligste prijs!