Verzekeren

Voordat u op reis gaat raden wij u ten zeerste aan een goede reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.
Wij zijn officieel erkend als verzekeringsagent van de Europeesche verzekeringen en mogen dan ook direct de polissen voor u afsluiten.

Aflopende Allrisk Annuleringsverzekering:
U kunt zich verzekeren voor de reissom van de huur van uw vakantiewoning, dit is de Allrisk Annuleringsverzekering.
Hierbij krijgt u, ingeval van een geldige grond tot annulering, de gehele huursom van de woning terug, ook ingeval u uw vakantie dient af te breken. Hierdoor kunt u op een ander moment uw vakantie overdoen.
Annuleert u uw reis of breekt u deze voortijdig af om een reden die niet in de voorwaarden staat vermeld, dan heeft u met de Allrisk Annuleringsverzekering toch recht op een vergoeding van 75% van de annuleringskosten of afbrekingsvergoeding. 25% van het uit te keren bedrag blijft voor uw eigen rekening.  Raadpleeg de voorwaarden voor de uitzonderingen.

Deze verzekering is aan te bevelen als u met meerdere gezinnen op vakantie gaat. De premie bedraagt 7% van de reissom plus poliskosten en assurantiebelasting.
- ook last-minute boekingen zijn gedekt
- uitbreidingen: waarnemer*, huisdier
- alle annuleringsredenen zijn mee te verzekeren
- ook onderdelen van een zelf samengestelde reis worden vergoed

*Waarnemer
De basisdekking van de annuleringsverzekering vergoedt annulering door ernstige
gebeurtenissen binnen uw familie in de 1e of 2e graad. Gebeurt er iets buiten de familiekring
waardoor uw vakantie niet door kan gaan of afgebroken moet worden, bijvoorbeeld met:
- degene die op uw huis en huisdieren past
- degene die uw zaken waarneemt tijdens uw vakantie
- een vriend of vriendin die plotseling ernstig ziek is geworden waar u mogelijk uw vakantie voor dient te onderbreken, dan kunt u een vergoeding krijgen van 100% indien u deze persoon meeverzekerd heeft. Voor deze uitbreiding betaalt u 1% extra premie per waarnemer.
 

Schadeverzekering
Bij alle reserveringen bij Kuypers Verhuur is een schadeverzekering inclusief. Deze verzekering bieden wij als service aan, om schuldvraag tijdens uw verblijf aan de vakantievilla te voorkomen. Dit ter bescherming van u als huurder. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kinderen die de muren hebben ondergekliederd of dat er een tafel omvalt die net gedekt was, met alle ellende van dien.

Tijdens een vakantie:
• Zak je plotseling door de keukenstoel van het appartement
• Beschadig je per ongeluk het zwembad van de villa
• Loopt een van je kinderen door het raam van de villa

Met deze verzekering bent u verzekerd voor mogelijke schade die tijdens uw verblijf ontstaat aan de woning.
Op een aansprakelijkheidsverzekering zijn deze schaden vaak niet gedekt of er geldt een eigen risico. Ook een reisverzekering biedt hiervoor beperkt dekking. U als klant moet de schade dus meestal zelf betalen. De verzekering voor Schade Logies Verblijven is daarom een goede aanvulling.
De premie bedraagt 1,5% van de reissom plus poliskosten en assurantiebelasting.
Uitkering wordt verleend als het schadebedrag hoger is dan € 25,-. De maximale uitkering bedraagt € 2.500,- per huurovereenkomst. Indien de reis wordt geannuleerd is premieteruggave volledig mogelijk.

Zoek op huisnummer
Zoek op huisnaam
BLOG
Auto Europe Autohuur

Autohuur voor de voordeligste prijs!