Nieuws - Zes leuke blogs over Frankrijk
10-09-2018

Niet alleen op kuypersverhuur.nl kan je van alles over Frankrijk lezen, er zijn nog veel andere Nederlandse blogs met Frankrijk als onderwerp. Of je nou graag meer leest over Franse bestemmingen of dat je meer wilt weten over zaken doen in Frankrijk. Je kan het online vinden!

Dit zijn zes leuke blogs over Frankrijk:


Frankrijk.nl
Dit is een van de grootste blogs over Frankrijk en wij zijnzeker fan! Wij delen ook regelmatig blogs van hun op onze Facebookpagina.
Op Frankrijk.nl vind je praktische tips, leuke vakantieadresjes, Franse recepten en feitjes over de Franse cultuur.  Zoals "15 Franse gewoontes die we zouden moeten overnemen.”
De blog is erg mooi vormgegeven en wordt gerund door Nicky Bouwmeester, ex-hoofdredacteur van En France.


FrankrijkPuur.nl

Martijn Joosse neemt je op FrankrijkPuur.nl mee op ontdekkingsreis door Frankrijk. Hij geeft op z'n blogs tips over pure plekjes in Frankrijk die je absoluut eens moet bezoeken.
Je kan zoeken per regio en per thema als 'wandelen', 'roadtrips' en 'stedentrips'.
Van elke plek in Frankrijk die Martijn bezoekt maakt hij een uitgebreid verslag inclusief mooie foto's. Zoals: “Saint-Guilhem-le-Désert: kleurrijk dorp in de vallei van de Hérault.


Bonjourfrankrijk.nl
Rosanne Langenberg is een echte Frankrijk liefhebber en op BonjourFrankrijk vertelt ze vol passie over dit land.
Rosanne deelt vooral haar ervaringen in Frankrijk en op de blog kan je dan ook leuke nieuwe plekjes ontdekken. Zoals over dit verslag van haar wandeltocht langs de Gorges du Tarn.


Vanfransebodem.nl

Mireille den Hartog runt het blogazine Vanfransebodem.nl waarin ze van alles deelt dat met Frankrijk te maken heeft. Ze vertelt je meer over Franse producten en karakteristieke gebruiksvoorwerpen zoals bijvoorbeeld Les Méduses, de plastic sandalen.
Maar ze deelt ook Franse hotspots in Nederland én schrijft over Franse bestemmingen.


Fransemarkt.nl

Doe je zaken met Frankrijk, of woon je in Frankrijk en wil je meer weten over de Franse regels? Dan is deze zakelijke Franse blog Fransemarkt.nl een aanrader. Nederlanders delen op deze blog hun eigen ervaring met de Franse zakelijke gewoontes en regels.
En uiteraard worden er ook tips gegeven zodat je weet wat je te wachten staat. Zoals dit artikel: Frankrijk en 'Les Papiers', drie nuttige tips.


Hetetenisklaar.com
Hou jij van koken en vooral ook van de Franse keuken? Dan is de persoonlijke blog van René, de reizende gastronoom zeker een aanrader. Hij deelt zijn mening over de Franse keuken en schrijft ook kookboek recensies.
Zoals dit artikel over het Franse drankje de ‘Monaco.


Heb jij nog een tip over een blog of website die leest voor de vakantie? Laat het ons weten in een reactie op Facebook of instagram!
 
 

 

Lees ook:
Tien redenen om naar Occitanië te gaan
Muziek festivals in Occitanië
De mooiste dorpjes van Aude

 

BLOG
Auto Europe Autohuur

Autohuur voor de voordeligste prijs!