Nieuws - Golfen in Occitanië
13-08-2017

Ben jij een golfliefhebber?
Neem dan je golfclubs maar mee op vakantie naar één van onze vakantiehuizen in Occitanië (Languedoc-Roussillon) want er zijn in de omgeving wel tientallen verschillende golfbanen.

De natuur in Occitanie en het heerlijke weer maakt het een paradijs voor golfers.
Er zijn golfbanen die wat hoger liggen zoals in Font-Romeu en Lamalou-les-Bains maar ook enkele golfbanen aan de kust.
In het hoogseizoen is het wel aan te raden om vooraf te boeken.

Golfen in Occitanië

Golf clubs in Occitane

Dit zijn enkele populaire golfclubs in Occitanie:

Carcassonne golf club

Deze golfclub is gebouwd in 1988 en ligt dichtbij de middeleeuwse stad Carcassonne. De golfbaan heeft 18 hole en het is een wat moeilijkere golfbaan. Vaakheb je vanaf de baan een geweldig uitzicht over de Pyreneeën en de Montagne Noire.
De hoogste greenfee is €62,-.
De website: www.golf-de-carcassonne.com

Golf de Lamalou-les-Bains

De Golf de Lamalou-les-Bains ligt in het dorp met de gelijknamige naam. Het dorp is vooral bekend om de natuurlijke bronnen. Een bezoek aan de bronnen kan je goed combineren met een middag golfen.
Deze golfclub is wat kleiner, de golfbaan heeft 9 holes. De hoogste greenfee is €40,-.
De website: www.golf-lamalou-les-bains.com

Golf de Font-Romeu
Font-Romeu ligt in de bergen en is bekend om zijn resorts. De golfclub heeft een golf-baan met 9 holes en een golfbaan met 18 holes. Het ligt op wel 1.800 meter hoogte en ligt in een prachtig natuurgebied. De hoogste greenfee is € 50,-.
De website: www.golf-font-romeu.fr

Ecogolf de l'Ariege
Deze ecologisch verantwoorde golfclub is volgens leadingcourses.com de beste golfclub van Occitanie. Deze golfclub heeft 18 pitch&putt holes en de hoogste green-fee is € 50,-. De golfclub ligt op 800 meter hoogte en vanaf de golfbaan heb je een mooi uitzicht over de Pyreneeën.
De website: www.ecogolf-ariege.fr

Golf du Cap d'Agde
Deze golfclub ligt dichtbij het strand van Cap D'Agde. De golfbanen van Gold du Cap d'Agde hebben 18 (par 71) en 9 ( par 27) holes. De golfclub is het gehele jaar geo-pend. Er is een restaurant, een bar, een kleedkamer en een winkel en het is ook mo-gelijk om hier materiaal te huren. De hoogste greenfee is €45,-.
Website: www.golfcapdagde.com

Golf du Domaine de Falgos

De Domaine de Falgos ligt in de bergen en is meer dan een golfclub. Op het grote groene terrein staat ook een 3-sterren hotel, appartementen , een restaurant en een spa. De golfbaan van Golf du Domaine de Falgos heeft 18 (par 70) holes. Het is mo-gelijk om hier golflessen te volgen. De hoogste greenfee is €67,- Website: www.falgos.com

Le Golf-Pass Languedoc-Roussillon
Er bestaat een golfpas voor de regio Languedoc Roussillon. Deze kost tussen de €120 tot €300 euro en hiermee kan je een periode van 7 tot 21 dagen golfen op verschillen-de golfbanen in Zuid-Frankrijk terrecht.
Lees hier meer informatie: www.sudfrancegolf.com


Nog geen vakantievilla gehuurd voor dit jaar of volgend jaar? Wij helpen je uiteraard graag met het vinden van jouw droomvilla! Stuur een mail met de wensen naar info@kuypersverhuur.nl en wij gaan aan de slag!
www.kuypersverhuur.nl
 13 augustus 2017 - De blog van: Linda van LaarLinda is blogger en tekstschrijver en sinds juli woont ze in het prachtige Zuid-Frankrijk en vind het daar geweldig.
Ze kan enorm genieten van de mooie Franse natuur, de bruisende cultuur en het heerlijke eten. Ze deelt graag haar tips met jullie!

BLOG
Auto Europe Autohuur

Autohuur voor de voordeligste prijs!