Nieuws - Vijf x huizen met een verwarmbaar privé zwembad
16-10-2017

Een verwarmbaar zwembad is een fijne toevoeging aan een vakantievilla. U kunt in het voor- en najaar langer genieten van warm zwembadwater.
Want iedereen heeft wilt graag genieten van aangenaam warm water (en dan gaat moeder lief ook eindelijk mee het zwembad in).
Totaal hebben wij 24 prachtige vakantiehuizen in de verhuur met een verwarmbaar privé zwembad.

Uit deze huizen hebben wij een (moeilijke) selectie van 5 huizen gemaakt  waarvan wij vinden dat u deze zeker moet zien!

#1 Vakantievilla L’Entente – ID. 115
Villa L’Entente is een geweldig vakantiehuis, gelegen op de heuvel van het dorp Oupia. Het huis en de tuin ademt de Franse sfeer. Aan elk detail is gedacht en je waant je direct in een mediterraanse wereld.
Deze vrijstaande zespersoonsvilla heeft een woonoppervlakte van ruim 150m2. De villa ligt op een eigen terrein van circa 1200m2 met o.a. jeu de boulesbaan.
L'Entene beschikt over een verwarmbaar privé zwembad, drie slaapkamers allen met airco, twee badkamers en gratis WIFI.
U heeft een prachtig uitzicht op de vallei van de Minervois, Beaufort, Lac de Jouarres, de Montagne Noire en de Pyreneeën.
Ga heerlijk een stuk wandelen vanuit de villa door het natuur- en wandelgebied, Serre d'Oupia.

Vakantiehuis bekijken

 

Villa Mardille met jacuzzi en zwembad

#2 Vakantievilla Mardille – ID. 401
Vakantievilla Mardille is een luxe, smaakvol ingerichte villa voor zes personen met verwarmbaar privé zwembad en jacuzzi aan de rand van het dorp Félines-Minervois. De villa heeft een indrukwekkend uitzicht op het dorp, de wijnvelden en de bergen.
De villa ligt op een ruim eigen terrein van 3000m².
Mardille beschikt over drie slaapkamers en twee badkamers.
In Félines vindt u op loopafstand een kleine supermarkt die geopend is van dinsdag tot en met zaterdag in de ochtend en middag en op zondagochtend, waar u terecht kunt voor uw brood en de dagelijkse boodschappen.


Vakantiehuis bekijken

 

Villa Calistelle met jacuzzi en verwarmd zwembad

#3 Vakantievilla Calistelle – ID. 112

Een uniek vakantiehuis in Beaufort!
Calistelle is een volledig verbouwde wijnboerderij in Beaufort met een verwarmbaar privé zwembad en royale jacuzzi. Door de mediterraanse tuin met olijfbomen en oleanders waan je je bij aankomst gelijk in het Franse leven. In de tuin zijn er diverse terrasjes waar u met het gezin, familie en vrienden kunt genieten van elkaar. Onder de pergola kunt u ’s avonds heerlijk genieten van de vers bereide maaltijd.
Er zijn twee afzonderlijke gites/appartementen met totaal vier slaapkamers en twee badkamers geschikt voor maximaal acht personen.
Vanaf het terras heeft u schitterend uitzicht over de wijngaarden op Oupia en Olonzac.

Vakantiehuis bekijken



#4 Vakantievilla Le Rémoulin – ID. 367
Vanaf seizoen 2018 beschikt Le Rémoulin over een verwarmbaar privé zwembad!
Le Rémoulin is direct gelegen aan de rivier Aude met uitzicht op de bergen en heeft totale privacy.
Er zijn twee royale overdekte terrassen met verlichting en rondom een grote tuin met verlichting en diverse zitjes.

Een prachtige moderne achtpersoonsvilla met vier slaapkamers, drie badkamers en verwarmbaar privé zwembad op een totaal omheind perceel van 3000m².
Le Rémoulin is een villa die zéér geschikt is voor het voor- en na seizoen door de vloerverwarming en gasopenhaard, terrasverwarmer en een verwarmbaar zwembad.

Vakantiehuis bekijken

 



#5 Vakantievilla Le Mistral – ID. 101

Tegen de uitlopers van de Montagne Noire, aan de rand van het wijndorp Beaufort ligt Le Mistral, waar Mediterraans leven werkelijkheid wordt.
Deze luxueuze villa voor 9 personen, beschikt over een verwarmbaar privé zwembad, jacuzzi, vier slaapkamers en twee badkamers.

Deze villa is één van de eerste luxe vakantievilla’s die in Beaufort is gebouwd en ook zéér geliefd bij vele huurders.
Le Mistral is sinds september 2017 van eigenaar veranderd. De nieuwe eigenaar gaat veel in Le Mistral investeren zodat iedereen weer optimaal kan genieten van alle luxe.
Zo komt er o.a.:
- Een nieuwe moderne inrichting van woon/eetkamer
- Een nieuwe jacuzzi
- Een verwarmbaar zwembad
- Nieuw tuinmeubilair, ligbedden, etc.


Vakantiehuis bekijken

 



16 oktober 2017 - De blog van: Anne-Claire Kuypers



Zuid-Frankrijk is mijn tweede thuis en ik kom daar heel graag, al 25 jaar.
Ondertussen werk ik ruim 8 jaar bij Kuypers Verhuur Vakantievilla's en ik deel daarom graag mijn liefde voor Zuid-Frankrijk met onze klanten.

BLOG
Auto Europe Autohuur

Autohuur voor de voordeligste prijs!