Betalingscondities


Betalingscondities

De betalingsregeling is als volgt:

 1. 30% van de totale huursom, de administratiekosten (€ 33,00), toeslag meenemen huisdieren, toeslag extra persoon, verzekering Schade Logies en de eventuele annuleringsverzekering. Dit dient binnen 8 dagen na ontvangst van de reserveringsbevestiging te zijn overgemaakt. De reservering is definitief zodra u de villa van uw keuze via het online reserveringssysteem hebt vastgelegd. De annuleringsvoorwaarden zijn dan van toepassing. De annuleringsverzekering gaat in na betaling van de eerste factuur inclusief de kosten van deze verzekering.
 2. De resterende huursom ad 70% betaalt u minimaal 8 weken voor aanvang van de verhuurperiode. 
  Bij een boeking op korte termijn, d.w.z. acht weken of korter voor aanvang van de huurperiode, dient u de volledige huursom, administratiekosten, toeslag meenemen huisdier en de verzekeringpremies per omgaande te betalen. Bij een boeking vanaf 2 weken of korter voor aanvang van de huurperiode, dient u het gehele bedrag per omgaande te betalen, inclusief de hieronder genoemde extra factuur.
 3. De kosten van de schoonmaak/controle, de eventueel door u gereserveerde opties en de waarborgsom moeten voor uw aankomstdatum zijn voldaan. Hiervoor ontvangt u uiterlijk twee weken voor uw aankomstdatum een extra factuur die u direct dient te voldoen. Indien deze niet tijdig is voldaan, kunnen wij de door u gereserveerde opties niet garanderen.
  Kosten voor gas, water, elektra, telefoongebruik (indien van toepassing), toeristenbelasting, eventuele breuk en ter plaatse gehuurde opties worden verrekend met de waarborgsom (zie ook de reserveringsvoorwaarden). Voor de ter plaatse gehuurde opties wordt een toeslag berekend
  Het is mogelijk dat u toeristenbelasting bent verschuldigd en u dient er rekening mee te houden dat de prijs van deze voorzieningen ter plekke kan afwijken van de prijs in Nederland.

  Bedlinnen, handdoeken, droogdoeken etc. zijn niet standaard aanwezig. Wij bieden u daartoe de volgende extra faciliteiten: zie website bij de huizen!

  Administratiekosten € 33,00.

Diverse informatie

U dient zelf de dagelijkse schoonmaak van uw vakantiehuis te verzorgen. De eindschoonmaak is verplicht en wordt verzorgd door Kuypers Verhuur (tenzij nadrukkelijk vooraf anders wordt afgesproken). De kosten staan per huis vermeld in het prijzenoverzicht.

Indien u toegestaan wordt uw huisdier mee te nemen, dient u er rekening mee te houden dat er extra kosten aan verbonden zijn, zowel voor het meenemen als voor de eindschoonmaak. De eindschoonmaak door Kuypers Verhuur is dan verplicht. 

Indien u toch wordt toegestaan de eindschoonmaak zelf uit te voeren, verzoeken wij u dringend dit vooraf te melden en deze goed uit te voeren volgens de door ons aangeleverde schoonmaaklijst, die u bij aankomst ontvangt. Indien u zelf schoonmaakt, wordt er € 30,00 in rekening gebracht voor controle.

U kunt uw routebeschrijving downloaden vanaf uw persoonlijke klantenpagina. Circa een maand voor aankomst ontvangt u bericht hoe en waar de sleutels van de vakantiewoning in ontvangst kunnen worden genomen.

Het afsluiten van de verzekering Schade Logies is niet verplicht maar wij adviseren u goed te controleren of dit in uw verzekering is opgenomen.
Uw aansprakelijkheidsverzekering dekt vaak geen schades die toegebracht worden aan eigendommen van anderen, wanneer u deze gebruikt of leent, al dan niet tegen betaling. Indien u een reisverzekering heeft, keert deze meestal een veel lager bedrag uit (+ € 250,00, afhankelijk van de verzekeringsmaatschappij).
De premie bedraagt 1,5% van de reissom (+ poliskosten en assurantiebelasting).
Uitkering wordt verleend als verzekerde voor de schade aansprakelijk is en deze hoger is dan € 25,-. De maximale uitkering bedraagt € 2.500,- per huurovereenkomst.
Indien de reis wordt geannuleerd is premieteruggave volledig mogelijk.

Zoek op huisnummer
Zoek op huisnaam
BLOG
Auto Europe Autohuur

Autohuur voor de voordeligste prijs!